P R Z Y G O T O W A N I E
Wszystkie nasze wyśmienite steaki przygotowywane są na grillu opalanym węglem drzewnym
J A K O Ś Ć M I Ę S A
W kwestii jakości mięsa nie idziemy na żadne kompromisy. Każdy steak jaki podajemy w naszej restauracji został sprowadzony z regionu La Pampa w Argentynie.
P R Z Y G O T O W A N I E
Nasze mięso sezonowane jest "na mokro" przez minimum 30 dni zanim zostanie z niego przygotowany Twój steak. W trakcie tego procesu precyzyjnie kontrolowana jest temperatura, w taki sposób, aby enzymy odpowiednio rozmiękczyły włókna mięśniowe co nadaje odpowiedniej kruchości i delikatności.
N O W O Ś Ć
Oprócz wyśmienitych steaków serwujemy także świeże ryby oraz inne owoce morza przygotowane na naszym grillu opalanym węglem drzewnym.
N O W O Ś Ć
Od 6 grudnia 2021 połączyliśmy menu naszych obydwu restauracji. Teraz możesz w naszej głównej restauracji La Pampa Steakhouse na ul. Szerokiej 32/35 skosztować przepysznych owoców morza przygotowanych przez szefa kuchni Juliusza Żebrowskiego.
Przyjeżdżając samochodem zaparkujesz wygodnie tuż obok naszej głównej restauracji na Gdańskiej Starówce.
Spróbuj każdego z trzech cięć naszych steaków z naszego grilla w wyjątkowych cenach z naszej oferty specjalnej.
Każdego dnia inny rodzaj cięcia steaka argentyńskiego do wyboru lub nasz specjalny burger Black Angus BBQ. W piątki dodatkowo świeża ryba z grilla.
Spędź wieczór w wybranej restauracji La Pampa z przyjaciółmi lub spędźcie go we dwoje. Do wyboru wszystkie dania z karty menu, a także nasze specjały (mięsa & ryby).