P R Z Y G O T O W A N I E
Wszystkie nasze steaki oraz ryby przygotowywane są na grillu opalanym węglem drzewnym
J A K O Ś Ć M I Ę S A
W kwestii jakości mięsa nie idziemy na żadne kompromisy. Każdy steak jaki podajemy w naszej restauracji został sprowadzony z regionu La Pampa w Argentynie.
P R Z Y G O T O W A N I E
Nasze mięso sezonowane jest "na mokro" przez minimum 30 dni zanim zostanie z niego przygotowany Twój steak. W trakcie tego procesu precyzyjnie kontrolowana jest temperatura, w taki sposób, aby enzymy odpowiednio rozmiękczyły włókna mięśniowe co nadaje odpowiedniej kruchości i delikatności.
N O W O Ś Ć
Oprócz wyśmienitych steaków serwujemy także świeże ryby oraz inne owoce morza przygotowane na naszym grillu opalanym węglem drzewnym.
N O W O Ś Ć
Oprócz wyśmienitych steaków serwujemy także świeże ryby oraz inne owoce morza przygotowane na naszym grillu opalanym węglem drzewnym.
Dwie dogodne lokalizacje w samym sercu pięknego starego miasta Gdańska
Każdy steak przygotowywany jest na grillu opalanym węglem drzewnym, a mięso zawsze jest wołowiną sprowadzaną z argentyńskiej La Pampy.
Oprócz naszych wyśmienitych steków można u nas zamówić świeże ryby również przygotowane na naszym grillu opalanym węglem drzewnym.
Do każdego zamówienia powyżej 120 zł złożonego przez Internet jako gratis otrzymasz nasz specjał "marynowane oliwki".
Odbiory w godz. 13:30 - 21:00